肉イタリアン 東京オリーブ 千葉ニュータウン

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        November 1, 2025 - November 5, 2025
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      • 有効期限
        November 1, 2025 - November 5, 2025
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    肉イタリアン 東京オリーブ 千葉ニュータウン

    にくいたりあん とうきょうおりーぶ ちばにゅーたうん

    • 住所
      千葉県印西市中央南1-8 千葉ニュータウン中央駅前センタービル1階
    • アクセス
      Get off at the south exit of Chiba New Town Chuo Station (on your left) and walk straight until you are on the 1st floor of the CCB building in front of you.
    • 電話
      0476-33-3050
    • 営業時間
      Mon-Fri: 11: 00-15: 00 (Cooking LO 14:30 Drink LO 14:30) 17:00~22:00 Saturdays, Sundays, and holidays: 11:00~22:00
    • 定休日
      None

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